Please reload

Recente berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Uitgelichte berichten

musical Blood Brothers opnieuw op de planken in Fakkeltheater Antwerpen

November 19, 2017

Na het fenomenale succes van RENT eind 2015 brengt InTeam Producties de hitmusical BLOOD BROTHERS naar de Rode Zaal van het Fakkeltheater in Antwerpen. De musical die een historisch lange run kende op de Londense Westend en onder meer sterren als Kiki Dee, Petula Clark en Mel C (Spice Girls) in de hoofdrol had, verhaalt over een tweeling die bij de geboorte wordt gescheiden en in twee totaal verschillende milieus opgroeit.
Door toeval leren ze elkaar toch kennen en worden beste vrienden.
Maar de kansen die de ene door zijn opvoeding gekregen heeft, zijn de bron van jaloezie voor de andere. Is de bloedband die ze (onbewust) delen sterk genoeg om de barrières te doorbreken?

BLOOD BROTHERS gaat op 5 april in première. InTeam biedt jonge afgestudeerde musicalacteurs de kans om professionele ervaring op te doen, bijgestaan door getalenteerde amateurs. De cast: Liesbeth Roose, Sarah Kefi, Jeroen Logghe, Jervin Weckx, Pieter Van Keymeulen, Emelien Raats, Berten Verbrugghen, Elias Bosmans, Filip Vanderhoeven, Pieter Van Bavel, Ellen Fierens, Annelies Van Dorsselaer en Eline Goetgeluk.

 

Niels de Valk heeft de regie in handen, in nauwe samenwerking met decor- en kostuumontwerper Yannic Duchateau. Pietro Ramman heeft de muzikale leiding over het zeskoppige orkest. Pascale De Turck (zangcoaching) en Frank De Peuter (choreografie) vervolledigen het artistieke team.

meer info op: www.inteam-producties.be

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© Niels de Valk - 2017
 

  • w-facebook
  • Instagram - White Circle